3er festival M Sona

3er Festival de Música Tradicional Popular de Menorca

Després d’un any de descans, el conjunt maonès Es Bastió de s’Illa ha organitzat la tercera edició d’aquest festival que any rere any augmenta en participació i es divesifica en activitats.

Aquest any, la Rondalla i Grup de Ball d’Alaior té el gust i el privilegi de poder-hi participar com ja ho ha fet en les anteriors edicions. També ho faran els nostres companys de Ferreries el grup Es Penell.

Vet aquí el póster:

portada  tríptic   La principal novetat d’aquest any pel què fa al festival, és que s’han organitzat moltes activitats, a altres localitats de l’illa, com ara Migjorn Gran i Es Mercadal. S’han preparat diferents taules rodones i col·loquis, així com una exposició d’instruments tradicionals de Menorca.

També s’ha de dir que els organitzadors han intensificat l’ús de les noves tecnologies per donar més projecció al festival. El festival fa ús de la xarxa twitter amb @msonafestival on podeu seguir les diferents notícies vinculades al festival. La pàgina de facebook publica dia a dia diferents articles que parlen sobre els seus participants i col·laboradors. Si això no fos suficient, la organització difondrà via streaming i en rigurós directe la majoria de concerts programats per a aquests dies a través de la seva web oficial www.msonafestival.es  En aquest link teniu un video anunci del festival.

Aquí el programa d’activitats:

programa-catala

Aquí una referència del nostre grup, Rondalla:

bio Rondalla

Molts d’ànims a es Bastió de s’Illa per fer possible aquest gran repte per la música tradicional Menorquina!!